Uw propaangasleverancier voor iedere toepassing

Gascentrum Noord-Nederland is uw leverancier van gasflessen. Wij hebben propaangasflessen in vele soorten en maten en voor allerlei doeleinden.

Bestel gasflessen online

 

Westfalen | GlobalGas

Met een gedeelde opslag bieden wij ook gassen van Westfalen. Informeer bij ons naar het koop-ruilsysteem van Globalgas.

Meer over Westfalen

Voor iedere toepassing de juiste gasfles

Gascentrum Noord-Nederland levert propaangasflessen en heftruckflessen in Noord- en Midden-Nederland. Van gasflessen voor bouw & industrie tot lichtgewicht propaangasflessen voor groenvoorziening en jachthavens & – werven, voor elke toepassing vindt u bij ons een passende propaangasfles.

Gascentrum Noord-Nederland levert verschillende soorten en maten propaangasflessen. Wij kunnen u dagelijks op locatie beleveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij Gascentrum Noord Nederland, Stationsweg 92 te Grou. Daarnaast heeft Gascentrum Noord-Nederland de beschikking over een eigen vulstation. U kunt bij ons tijdens openingstijden zonder afspraak uw eigen gasfles laten afvullen.

Zonder afspraak, tijdens openingstijden

Wij vullen uw propaangasfles in ons eigen vulstation

Gascentrum Noord-Nederland beschikt over een eigen gasvulstation, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

Bij Gascentrum Noord-Nederland is het mogelijk om eigen gasflessen en -cilinders snel af te laten vullen. Voor het vullen of bijvullen van uw gasfles kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak langskomen. Binnen enkele minuten wordt uw propaangasfles door één van onze medewerkers gevuld.

Gascentrum Noord Nederland beschikt over een eigen vulstation
Gascentrum Noord Nederland | Gasvulstation

Vorkheftrucks

Ruilsysteem voor gasflessen van vorkheftrucks

De industriële sector maakt voor laad- en transportsystemen, zoals heftrucks, vaak gebruik van propaan als motorbrandstof.

De uitstoot van schadelijke stoffen bij de toepassing van propaangas is gering en daarom bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen.

Gascentrum Noord Nederland is uw leverancier van zowel lichtgewicht kunststof als RVS heftrucktanks.

Gasflessen voor vorkheftrucks

Dé gasfles voor zowel particulieren als bedrijven

Antargaz

Antargaz is al jaren dé energieleverancier voor zowel particulieren als bedrijven.

Gascentrum Noord-Nederland levert in Nederland de propaan in gasflessen. Particulieren bestellen gasflessen van Antargaz onder meer voor warm water, koken of verwarming. Antargaz-gasflessen zijn onder bedrijven vooral populair in de industrie, horeca, bouw en wegenbouw.

Antargas | Gasflessen
Antargas | Gasflessen

Voor iedere toepassing de juiste gasfles!

Antargaz

Antargaz is de vooraanstaande energieleverancier in de Benelux en sinds 2019 ook in Duitsland.

Benegas | Gasflessen
Benegas | Gasflessen

Dé lichtgewicht groene gasfles

Benegas Light

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles. Vooral bij kampeerders en BBQ-liefhebbers is Benegas geliefd.

Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles die geschikt is voor zeer veel toepassingen: van heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping tot extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met deze groene gasfles.

Wat maakt het gas in de gasfles van Benegas Light groen? Het feit dat er gebruik wordt gemaakt van CO2-compensatie. Kortom: deze gasfles is dubbelgroen. Door voor Benegas Light te kiezen, bent u dus duurzaam bezig.

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers.

De lichtgewicht stalen gasfles

Benegas Comfort Steel

De vertrouwde blauwe gasfles EasyBlue heeft een nieuwe naam: Benegas Comfort Steel. Perfect als u zoekt naar een lichtgewicht stalen gasfles.

Benegas Comfort Steel is gemaakt van lichtgewicht staal, waardoor deze propaangasfles bijna net zo licht is als de kunststof variant. De comfortabele kunststof handgreep maakt de fles gemakkelijk te dragen. Een ideale no-nonsense gasfles voor gebruik op de camping, in de tuin of op de boot.

Het statiegeld voor de gasfles Benegas Comfort Steel verschilt per fles. U krijgt dit geld terug wanneer u de fles inlevert bij een dealer.

Benegas Comfort Steel
Benegas Comfort Steel

De lichtgewicht stalen  gasfles

Benegas Comfort Steel

De vertrouwde blauwe gasfles heeft een nieuwe naam: Benegas Comfort Steel.

Campingaz | Gasflessen
Campingaz | Gasflessen

De ideale gasfles voor de camping

Campingaz

Energie voor buitenactiviteiten! De gasflessen van Campingaz zijn een bron van energie, gebruiksvriendelijk, veilig én efficiënt.

Het merk Campingaz is 70 jaar geleden ontstaan uit liefde voor kamperen. Campingaz gasflessen zijn innovatief, maar gemakkelijk in gebruik. Door de ervaring die ze decennialang hebben opgebouwd, maken ze veilige en kwalitatieve producten die niet teleurstellen: van een lichtgewicht kooktoestel tijdens trektochten of koken op uw favoriete camping tot tuingereedschap en DIY-apparaten.

Westfalen industriële gassen

Omdat we een gedeelde opslag hebben met Westfalen Gassen Nederland BV, bieden wij ook de industriële gassen van Westfalen aan.

Met een aanbod van honderden industriële gassen, gasmengsels, koudemiddelen en levensmiddelengassen draagt Westfalen dagelijks bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten in de wereld: van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept.

Globalgas industriële gassen

In de praktijk loopt een kleine gasgebruiker vaak tegen praktische problemen aan. Het kan dan zijn dat er jaarlijks meer huur betaald moet worden voor uw cilinder(s), dan dat u voor uw gasvullingen betaalt. Een ander probleem bij eigendommers is, dat de lege cilinder vaak niet direct geruild kan worden tegen een volle cilinder. Wachttijden van zo’n drie weken zijn bij sommige leveranciers geen uitzondering.

GlobalGas heeft voor u de juiste oplossing. Informeer daarom bij Gascentrum Noord-Nederland naar het koop-ruilsysteem van Globalgas.

Ook leverancier van